Er du vår nye CCIO?

Frist

31 Mar 2023 23:59

By

Bjørnafjorden

Organisjon

GC Rieber Compact AS

Stilling

CCIO

Ansettelse

Heltid

Arbeidstid

Dag

I dag utvikler og produserer GC Rieber Compact ernæringsprodukter som redder og forbedrer liv. Vi har lagt en ny vekststrategi, og i 2023 starter reisen med å utvikle GC Rieber Compact til å bli et internasjonalt ledende selskap som produserer ernæring til ulike målgrupper med skreddersydd behov. For å nå dette ambisiøse målet søker vi en Chief Commercial and Innovation Officer som iherdig og kontinuerlig jobber for å styrke vår kommersielle kultur og innovasjonsmuskel.

Som CCIO får du det overordnede ansvaret for å realisere den kommersielle delen av strategien. En sentral oppgave blir å utnytte selskapets posisjon og konkurransefordeler i eksisterende markeder. Du skal også skape økt lønnsomhet gjennom å identifisere nye markeder, utvikle nye produkter og etablere solide merkevarer.

Vår CCIO er en utviklingsorientert og ambisiøs leder med god kunnskap om å drive forretningsutvikling og kommersielt innovasjonsarbeid. Dessuten er du påkoblet eksterne trender og utviklingstrekk og kan ta med deg nye perspektiver og løsninger inn i selskapet. Du har tung erfaring med å jobbe salgs- og markedsrettet, både B2C og B2B – fortrinnsvis internasjonalt.

Vår CCIO bidrar til en positiv selskapskultur sammen med kompetente medarbeidere. Sammen med oss skaper du engasjement og entusiasme for GC Rieber Compacts videre reise.

Nysgjerrig?

Ta kontakt med Visindi ved Roy Tore Lysen Jensen på tlf. 909 20 447, Christian Heiberg på tlf. 992 98 574, Are Gjølberg Lien på tlf. 412 37 158 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611.

Vi behandler søknader fortløpende.

Søknad og CV kan registreres her.